Mel Gibson: Hollywood elites ‘doden onschuldige kinderen & drinken hun bloed’.


Mel Gibson: Hollywood elites ‘doden onschuldige kinderen & drinken hun bloed’.

In een schokkende onthulling, heeft filmster Mel Gibson het fluitje over de epidemie van ,,parasieten” geblazen die ,,Hollywood” controleren die bij kindoffers en pedofilie betrokken zijn. De ster van Lethal Weapon zei dat ,,elke studio in Hollywood met het bloed van onschuldige kinderen wordt gekocht en betaald,” en dat de ,,waardevolste valuta het bloed van babys” is.

Terwijl in Londen, Engeland zijn nieuwste rol in Daddy’s Home 2 promootte, beschreef Gibson de elites van de entertainmentindustrie als een “vijand van de mensheid” die “smullen van het bloed van onschuldige kinderen.” terwijl ze “gedijen bij het doorbreken van elk door God gegeven taboe dat de mens kent.

“Ze hebben een schaamteloze minachting voor het welzijn van de mensen.” Het vernietigen van mensenlevens is slechts een spel voor hen – hoe meer pijn ze kunnen veroorzaken, hoe hoger de opwinding. “Kinderen zijn gewoon een bron van levensonderhoud voor hen.” Ze smullen van de pijn en de angst, en hoe jonger, hoe beter.” “Deze mensen volgen hun eigen religie en gebruiken die voor morele doeleinden.” Het is niet het soort religieuze leer waar jullie ooit over zouden horen. “Ze voeren heilige rituelen uit die ziek zijn en volledig in strijd met het morele systeem dat de meeste vaderlandslievende Amerikanen bindt.” Het ergste deel: Het is een open geheim in Hollywood en iedereen wil meedoen.”

Mel Gibson verscheen vrijdag in de Britse prime-time BBC-show, The Graham Norton Show, waar de ervaren acteur vragen van geschokte gasten beantwoordde in de groene kamer achter de schermen na zijn interview, met betrekking tot de ware aard van Hollywood “elites”. Hij legde uit hoe hij in 2006 door Hollywood’s controlerende oligarchen op de zwarte lijst werd gezet voor het uiten van zijn mening over de industrie die botste met hun liberale agenda. Hij zei dat hij sindsdien “buiten het systeem werkt”, wat hem een nieuw perspectief heeft gegeven:

“Het is moeilijk te begrijpen, ik weet het, en het spijt me dat ik degene ben die dit voor u moet vertellen, maar Hollywood is een geïnstitutionaliseerde pedofiele ring.” Ze gebruiken en misbruiken kinderen voor hun eigen zieke ‘spirituele overtuigingen’, als je ze zelfs zo kunt noemen. “Ik begrijp het zelf niet helemaal, maar ze oogsten deze kinderen voor hun energie en smullen van hun bloed.” Ze doen het ook niet genadig, ze schrikken ze af voordat ze ze opofferen.

“Hoe onschuldiger het kind, hoe doodsbanger ze zijn, hoe meer ze er van genieten”, zei de ster van Braveheart. “Wat betekent dat? “Ze doen dit niet als een of andere vorm van artistieke expressie. Ze oogsten het bloed van kinderen en eten hun vlees op omdat ze denken dat het hen een soort ‘levenskracht’ geeft. “Als het kind geestelijk en lichamelijk lijdt wanneer ze sterven, dan geeft het hen ‘extra levenskracht.” “Ik begrijp niet waarom ze dat doen, maar dat is wat ze doen.” “De meesten van ons hebben een moreel kompas dat ons door het leven leidt, nietwaar?”

Deze mensen hebben dat niet, of als ze dat wel hebben, wijst het de andere kant op.”

Gibson, die de laatste 30 jaar heeft gewerkt binnen en buiten het Hollywood-regime, zegt dat de hiërarchie van de industrie “gedijt op misbruik, pijn, marteling, stress en lijden.” Volgens Gibson is het verlangen om dergelijk misbruik toe te brengen niet beperkt tot alleen de elite, maar kunnen alleen “degenen aan de top van de voedselketen zich zo’n ‘luxe’ veroorloven,” hoewel, het is een “doel voor de meeste mensen in deze industrie”.

“Hollywood is doordrenkt met onschuldig kinderbloed.” De verwijzingen naar pedofilie en kannibalisme zijn er altijd al geweest, maar ze zijn al jaren cryptisch of symbolisch. “Ik ben begin 2000 met deze praktijken in aanraking gekomen en werd bedreigd met ernstige gevolgen als ik me ooit zou uitspreken.”En ik bedoel niet alleen mijn carrière, ik bedoel dat ook mijn leven werd bedreigd, het leven van mijn familie in gevaar zou brengen.” Ik kan er nu alleen maar over praten omdat die mensen, die managers uit de industrie, nu allemaal dood zijn. “Ze zien het bloed van een seksueel misbruikt kind als de ‘ultieme prijs’ en zeggen dat het ‘zeer verrijkend’ is.

“Baby’s zijn als een ‘premium valuta’ en hebben een hogere waarde van alles wat je maar kunt bedenken. Diamanten, drugs, kaviaar, noem maar op. “Ze verhandelen deze kinderen letterlijk als een valuta voor gunsten, filmrollen, smeergeld…”

Volgens Gibson is deze perversie niet alleen de nieuwste rage, maar al generaties lang een diepgewortelde cultuur in Hollywood, en is het iets wat populair is onder zowel mannen als vrouwen.

“Dit is niet iets nieuws en heeft al plaatsgevonden voordat Hollywood werd opgericht.” Als je dit fenomeen onderzoekt, zul je in de schaduw van elk donker tijdperk in de geschiedenis op de loer liggen. “Deze donkere, multidimensionale occulte praktijken worden al honderden jaren gebruikt in geheime samenlevingen.” Hollywood wordt gebruikt voor sociale programmering en mind control en hun boodschap wordt geprojecteerd in de psyche van het Amerikaanse volk… ” De mensen overal”.

BRON: The Pedogate


Reageren is niet mogelijk! Wij hebben de functie uitgeschakeld.