Adolf Hitler: Engeland wil geen vrede – 8 november 1939 (VIDEO)


Categories: Algemeen, Buitenland, Europa
Adolf Hitler: Engeland wil geen vrede – 8 november 1939 (VIDEO)

Adolf Hitler spreekt over een oorlog met Engeland en hoe zijn vredesaanbiedingen door Churchill werden geweigerd, en hij zal Churchill dus moeten antwoorden in de taal die hij begrijpt, die dus van een oorlog.

[kopa_blockquote style=”e.g: style-1 or style-2″ quote=”e.g:true or false”]
[kb_description]De bovenste tekst komt ook wel overeen met wat de EU doet naar Rusland toe. Terwijl Rusland vrede wil, verwerpt de EU deze aanbieding. Is het dan logisch dat de EU elite hiermee Rusland uitdaagt voor een oorlog? En waarvoor? Jawel, om de banken te spekken.[/kb_description]
[kb_author]Censuurvrij.com[/kb_author]
[/kopa_blockquote]

Hij zegt het te betreuren dat de Fransen zich nu verbonden hebben met de Engelse ” oorlogsmisdadigers ” en in dienst van hen zijn, maar dat hij niet bang is voor de eenzijdige oorlog met hen en vertrouwen heeft in de overwinning en dat Duitsland nooit zal capituleren, hoe lang de oorlog ook duurt. Hitler sprak over de Duitse nationale eenheid onder leiding van de NS.

Hij sprak over het Non-Aggressiepact met de Sovjets en hoe het een triomf van de rede was, niet van de politiek. Hij sprak over de hoge kosten van eerdere oorlogen met Rusland en hoe deze niemand ten goede kwamen, en hij voegt eraan toe dat we de heren in Parijs en Londen niet hetzelfde plezier zullen doen om elkaar weer te bestrijden in hun voordeel.

Hij spreekt over de Duitse nationale eenheid onder het nationaal-socialisme en herhaalt dat Duitsland nooit zal capituleren. Hij spreekt over de manier waarop de oorlogsstokers Chamberlain en Churchill Polen in oorlog hadden gebracht met Duitsland en zei dat “Engeland hen steunde, hen overeind hield en de Polen tot oorlog aanzette”, en dat er geen oorlog met Polen zou zijn geweest als er geen oorlog was geweest met de Britten.

Hij gaat verder door te zeggen dat de oorlog gaat over het “programma” van het nationaal-socialisme dat niets anders wil dan “het leven van het Duitse volk en het bestaan van Duitsland in de wereld veilig te stellen” en dit is en was altijd het “eerste gebod van het nationaal-socialistische geloof” en hoe dit “een plicht tot de dood voor alle nationaal-socialisten” is.

Ondertussen is de video al een geruime tijd van Youtube verwijderd. Blijkbaar is het niet toegestaan om te horen waar het daadwerkelijk om ging in de Tweede Wereldoorlog.

BRON: Daily Archives


Reageren is niet mogelijk! Wij hebben de functie uitgeschakeld.