Telegraaf: Ministerie probeert zware delicten asielzoekers weg te moffelen.


Categories: Algemeen, Binnenland
Telegraaf: Ministerie probeert zware delicten asielzoekers weg te moffelen.

In een nieuwsartikel van de Telegraaf werd verondersteld dat vele zware delicten, gepleegd door asielzoekers, werden weggemoffeld. De vraag die wij ons zelf zouden moeten stellen is: Wat is de reden dat men hierover zweeg?

Wij kennen de Telegraaf en deze schrijft ook zoals de elite het graag wil. Dus, veel licht zal dat artikel niet geven. Daarom moeten wij zelf op onderzoek uitgaan en dat doen wij door te lezen tussen de regels door. Let vooral op feiten die niet worden genoemd.

Het is duidelijk dat instanties naar elkaar wijzen met hun vingers. Maar geen van deze instanties weten wat er nou werkelijk aan de hand is. Laten wij terugblikken op een nieuwsbericht van eerder dit jaar. Zijn wij al vergeten dat ruim de helft van alle aangiftes in de prullenbak belanden? Het gaat voornamelijk om aangiftes van fietsendiefstal, vernieling en internetoplichting.

Vele zaken zoals verkrachtingszaken en kindermisbruik door asielzoekers bleven vaak buiten beeld. Deze zaken werden onder de noemer ’overige incidenten’ verdeeld. Incidenten die onder ’overige incidenten’ vallen zijn fietsendiefstal, vernieling en internetoplichting. Maar ernstige delicten door asielzoekers werden weggemoffeld door ze onder ’overige incidenten’ te markeren. Op die manier wist de justitie asielzoekers te beschermen.

Nu zie je al die instanties naar mekaar wijzen. Zij proberen hun handen schoon te houden. Maar hoe dan ook; de waarheid zal op een dag toch aan het licht komen. Onder het mom van “te weinig agenten” worden asielzoekers beschermd, daarmee bedoel ik; ze worden niet vervolgd.

Afgelopen jaar hebben wij kunnen lezen dat vele aanslagen door verwarde mannen werden gepleegd. Heb jij jezelf wel eens afgevraagd waarom ze deze mannen als verward hebben gemerkt? Je zou denken dat instanties daarmee asielzoekers in bescherming willen nemen. Maar dat is niet echt de reden. De werkelijke reden is omdat de hoeveelheid aanslagen, die gepleegd worden door asielzoekers, niet allemaal behandeld kunnen worden omdat het teveel administratief werk met zich mee brengt. Om dat te voorkomen, worden deze criminele asielzoekers aangemerkt als verward en kunnen zij gemakkelijk in een gesticht worden opgesloten. Om ze in de gevangenis te kunnen krijgen kost teveel tijd en geld.

Het is natuurlijk niet uitgesloten dat asielzoekers meer in bescherming worden genomen dan eigen volk. Terwijl criminele asielzoekers in watten worden gelegd, slapen vele Hollanders op straat, zijn ouderen niet langer meer veilig op straat. En zolang het huidige systeem blijft bestaan zal er niets veranderen.

Externe bronnen:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1713199374/ministerie-probeert-zware-delicten-asielzoekers-weg-te-moffelen?fbclid=IwAR3F4h7CN4RimzSTrqpAfk0YKQVAirF3maMeo0O_SbVbd4GJq3p-xaHx86o
https://www.ad.nl/binnenland/ruim-de-helft-van-alle-aangiftes-gaat-de-prullenbak-in~a6d0024b/?referrer=https://www.google.nl/


Reageren is niet mogelijk! Wij hebben de functie uitgeschakeld.